Blogroll

"

ponedjeljak, 29. veljače 2016.

Uklonite tragove akni sa ovom prirodnom maskom

maska meda i cimeta






VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme



 



Vrlo često, nakon izlječenja prištića i akni, na koži lica i dalje ostaju tragovi u vidu tamnih mrlja. Takve mrlje kvare izgled, i lice čine manje privlačnim. Možete ih otkloniti.
maska meda i cimeta
Ako imate fleke na licu, kao posljedicu liječenja akni i prištića, napravite masku s medom i cimetom. Ona će spasiti vaše lice i podarit mu lijep, izjednačen ten i baršunasti izgled.

Maska s medom i cimetom uz ovaj recept
Za pripremu maske biće potrebna 1 žličica meda i 1 žličica cimeta (ili 2 kapi etričnog ulja cimeta).

Priprema:
Dobro promiješati med sa cimetom i nanijeti na problematične dijelove lica (na mrlje). Ostaviti da djeluje 20-25 minuta i isprati vodom. Masku (pripremljenu smjesu) možete čuvati u hladnjaku 4-5 dana. Poslije napravite drugu mjeru.

Također, ovu masku za lice, možete primjenjivati ​​ne samo na problematične dijelove, već i na cijelo lice. Maska se na licu drži 10 minuta.



Već poslije dva tjedna regularne upotrebe (svaki dan), koža postaje elastična i meka, nestaju upale i miteseri.

Kontraindikacije: ova maska ​​se ne preporučuje osobama koje pate od kuperoze, rozaceje i drugih vaskularnih oboljenja kože, jer med jos više širi krvne žile.

Kao zamjena za med, može poslužiti bijela ili zelena glina. Miješa se u istim proporcijama s cimetom u prahu, i razblažuje vodom do željene konzistencije.

Eterično ulje čajevca, pomiješano u jednakim omjerima s eteričnim uljem lavande i sokom limuna (1: 1: 1), također je vrlo učinkovito u uklanjanju tragova i mrlja sa lica, nastalih od akni i prištića.


  Mješavina se nanosi na problematične dijelove lica i ostavlja se da djeluje 15 minuta. Ostaci se uklanjaju vlažnom maramicom. Primjenjuje se svaki drugi dan. Nakon mjesec dana primjene ove mješavine, uvidjet ćete odlične rezultate.
Izvor:uspesnazena

0 komentari